Eerste afspraak

Als eerste schrijf je je in bij onze praktijk. Onder ‘opmerkingen’ kun je aangeven welke dagen je goed uitkomen voor een afspraak. We vragen je ook de gezondheidsvragenlijst in te vullen.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en binnen een week ontvang je per post een uitnodiging voor een eerste consult. Als je een verwijskaart hebt van de tandarts, mag je deze bij het eerste bezoek meebrengen.

Tijdens het eerste bezoek krijg je nog geen beugel. De orthodontist luistert naar je wensen, bekijkt je gebit en de stand van je kaken. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn, wat de noodzaak is van een behandeling en wanneer de behandeling het beste kan beginnen.

 

Je krijgt ook een indicatie van de verwachte kosten. Na afloop kunnen we een tweede afspraak maken voor een wat uitgebreider onderzoek. Soms adviseren we je dan om toch nog even te wachten en krijg je later weer een oproep van onze praktijk. Het kan ook zijn dat je mondhygiëne eerst in orde moet zijn, voordat we een beugel kunnen plaatsen. Je tandarts ontvangt altijd een schriftelijk verslag van je eerste bezoek.

Aanmelden bij onze praktijk