top of page
sfeer2.jpeg

Inschrijving

De behandeling voor jouw nieuwe glimlach begint met het inschrijven bij ons in de praktijk. Dit doe je via ons aanmeldformulier. Bij het inschrijven vragen we je om een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Verder kun je in het veld voor opmerkingen aangeven welke dagen je voorkeur hebben voor een afspraak. Hier maak je vervolgens ook de keuze voor een consult- of intakegesprek.

Direct een intakegesprek of toch eerst een consult?

Kies je direct voor een intakegesprek? Of vraag je toch eerst een consultafspraak aan? Dat is afhankelijk van jouw situatie. Zo is het belangrijk om te weten of je meteen met een behandeling wil starten, of dat je eerst wil oriënteren en wil weten of je een beugelbehandeling nodig hebt.

Intake

Wil je met een behandeling starten? Dan kies je voor een intake. Tijdens een intakegesprek bekijken we je gebit en geven we je een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en wat de kosten van een behandeling zullen zijn. We vertellen je wanneer je met je behandeling kan starten en hoelang deze zal gaan duren. Deze afspraak duurt 50 minuten.

Consult

Een consult is een oriënterend gesprek. Dat is handig voor wanneer je wilt weten of je een beugelbehandeling nodig hebt, of wanneer je jonger bent dan 11 jaar. Tijdens dit gesprek bespreken we de globale mogelijkheden.

orthoveghel-7.jpeg

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Vervolgens ontvang je binnen een week een uitnodiging per post voor je eerste consult of intake. Heb je een verwijskaart gekregen van je tandarts? Mail deze dan alvast naar ons door, of neem hem mee naar je eerste bezoek aan onze praktijk.

bottom of page