Home | Nieuws

Nieuws

Informatie zorgverzekeraars 2021

De informatie betreft de vergoeding van een orthodontische behandeling in het jaar 2021 van de diverse zorgverzekeraars is inmiddels bekend. 

Lees verder »

Stel je vraag via WhatsApp

Wist je dat wij nu ook via een WhatsApp bereikbaar zijn? Zo kun je op werkdagen van 08.00-17.00 uur super snel en gemakkelijk je vraag stellen.

Lees verder »

Gesloten tijdens de feestdagen

Onze praktijk is gesloten van 24 december 2020 (12.30 uur) tot en met zondag 3 januari 2021. Problemen met je beugel of pijnklachten? Kijk dan voor meer informatie op Beugel EHBO.

Lees verder »

Hoe zorgen wij voor uw en onze veiligheid in deze coronatijd

Om ervoor te zorgen dat onze behandelingen op een verantwoorde en gepaste wijze plaats kunnen vinden binnen de 1,5 meter regeling, hebben we een protocol opgesteld voor uw en onze veiligheid.

Lees verder »

Aanmelden voor afspraken met iOrtho app

Om ervoor te zorgen dat iedereen zich gemakkelijk én contactloos kan aanmelden voor zijn of haar afspraak, maken we gebruik van de iOrtho app. Met behulp van deze app kan jij je door middel van een QR code aanmelden voor jouw afspraak. 

Lees verder »

Ben jij goed verzekerd?

Het vergelijken van vergoedingen voor orthodontie tussen zorgverzekeraars is lastig en complex.

Lees verder »

Aan een nieuwe beugel moet je echt even wennen

Het kan voorkomen dat de beugel wat problemen geeft. We helpen je graag verder met informatie over waar je terecht kan en met tips om eventueel het probleem tijdelijk zelf te verhelpen.

Lees verder »