top of page
sfeer2.jpeg

OrthoVeghel; De praktijk

Wanneer naar de orthodontist?

Als de stand van je kaken of tanden niet goed is, kun je een grote afstand tussen de boven- en ondertanden hebben, te weinig of juist teveel ruimte tussen je tanden. Misschien heb je hierdoor problemen met kauwen of ervaar je regelmatig klachten aan je tandvlees. Meestal geeft de tandarts je dan een verwijzing voor de orthodontist, maar ook zonder verwijzing ben je welkom bij onze praktijk in Veghel.

Goed resultaat

Wij geven je informatie over de mogelijkheden en de behandeling en gebruiken veel verschillende technieken en materialen. Om samen een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, is je medewerking van groot belang. Dat betekent bijvoorbeeld het goed schoonhouden van je gebit en regelmatig op controle komen. Door het type beugel dat wij gebruiken, zijn bij ons de controles niet vaker dan zes tot acht weken nodig. Dat scheelt weer kostbare tijd.

Kwaliteit

We streven ernaar om aan de verwachting van iedere patiënt te voldoen. Orthodontistenpraktijk Veghel is een ambitieuze en klantvriendelijke organisatie en de beste kwaliteit is onze belangrijkste drijfveer. Bij alles vragen we ons af of we het nóg beter kunnen doen. 

bottom of page