top of page
sliders-2020_011.jpeg

Vacature financieel administratief medewerker:


Alles voor die stralende lach.

 

Onze team werkt voor onze patiënten elke werkdag naar dat einddoel toe. De orthodontisten en assistentes aan de stoel op zaal, de omloopassistentes in de sterilisatieruimte en op zaal, de secretaresses en administratief medewerkers aan de balie en in de backoffice. Iedere medewerker is bij ons belangrijk en draagt bij aan dat einddoel.

 

Vanuit onze moderne locatie in Veghel werken we op een innovatieve manier aan die stralende lach van onze patiënten. Wij zijn een centre of excellence voor Invisalign (de onzichtbare beugel) in Europa, maar je kunt bij ons ook terecht voor de vaste beugel.

 

Het is een hecht en enthousiast team dat voor elkaar klaar staat, meedenkt en meeleeft met elkaar. Daarom is het voor ons als team heel jammer dat een collega het team gaat verlaten maar snappen we ook dat ze een carriereswitch wil gaan maken.

 

Dat betekent alleen wel dat we nu op zoek zijn naar een ervaren financieel administratief medewerker. Ben jij op zoek naar een baan waar je je tanden kunt zetten in een stuk boekhouding, financieel klantcontact en administratie? Beschik je over minimaal MBO niveau en kun je goed focussen? Lees dan vooral verder.

 

Waarom zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met een financiële administratie en niet naar een starter? Nieuwe collega’s worden altijd in geleerd door directe collega’s en krijgen ook de tijd om te leren. In ons team is er echter maar 1 financieel administratief medewerker. Dat wil niet zeggen dat je niet in geleerd wordt, maar dat het voor ons heel fijn is als je ervaring hebt en zaken snel oppakt.

 

Wat hoort bij het takenpakket?

· Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten inzake de facturatie van het beugeltraject.

· Je bent de contactpersoon voor Payt, de organisatie die onze facturatie ten aanzien van zorgverzekeraars en patiënten verzorgt.

· Je bent verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie. Ben je bekend met Base-cone en Twinfield? Dan kun je hiermee waarschijnlijk snel aan de slag. Ken je deze systemen niet, dan maken we je wegwijs.

· Je houdt je bezig met de machtigingsaanvragen voor patiënten richting de zorgverzekeraars.

· Je corrigeert de facturen ten aanzien van de tarieven waar dat nodig is en ondersteunt de assistentes bij het invoeren van verrichtingen, als ze vragen hebben.

 

Het is niet alleen een leuke functie als je van cijfers en een stuk administratie houdt, maar jij bent ook de spil als het op correcte facturatie naar de patienten aankomt. De kwaliteit van de behandeling houdt niet alleen de behandeling aan de stoel in, maar ook de communicatie met patienten en de correcte afhandeling van het financiele gedeelte richting zorgverzekeraars en patienten.

 

Zie jij jezelf als lid van ons team? Stuur dan je motivatiebrief (heel belangrijk) met je C.V. t.a.v. Helma van de Rijt, praktijkmanager, via info@orthoveghel.nl. De sluitingsdatum is 20.04.2024

 

Soort dienstverband: Parttime, Uitzicht op vast

Contractduur 12 maanden

Verwacht aantal uur: Niet minder dan 24 per week

Rooster:

  • ma-vr


Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Kerstpakket

  • Kosteloos parkeren

  • Pensioen

  • Reiskostenvergoeding

 

Comments


bottom of page